stimag STL-V/R320
  • Merk: stimag
  • Voorraad: 3
  • Levertijd: 2 dagen
  • Huren: Niet mogelijk
  • Inclusief garantie


STL-V/R320 sp
Met een STL-V vorkheftruck weegsysteem hebt u de mogelijkheid de goederen daar te wegen waar ze staan. Het rijden naar een vaste weegschaal behoort vanaf nu tot het verleden, want u kunt direct aflezen wat de last weegt. Dit geeft dus niet alleen tijdwinst maar de kans op beschadigingen van de goederen wordt aanzienlijk verminderd.

Het kan gemonteerd worden op vrijwel ieder type truck met een FEM 2a of b. Het voldoet aan hoogste industriële eisen. Door de aan de voorzijde gemonteerde aanrijdbeveiliging, worden stootkrachten optimaal door de vork zelf opgevangen en komen zo niet in contact met het weegsysteem. Met een eigen gewicht van 80 kg per vork is en een vorkdikte van slechts 62 mm, worden de mogelijkheden van de truck nauwelijks negatief beïnvloed.

Door de hoge nauwkeurigheid van 0,1 % en een uitleesstap van 1 kg (tot 2,5 ton) is het ruim inzetbaar. De 20 mm LCD uitlezing is makkelijk afleesbaar en heeft 5 toetsen om het weegproces te besturen.

Het systeem wordt compleet werkend en franco (in Nederland) aangeleverd en hoeft alleen gemonteerd te worden. Montage kan onze technische dienst eventueel ook verzorgen, zie de optisch.

Meetgebied:
2500 kg
Uitlezing per:
1 kg
Afmeting weegplateau:
142 x 980 mm